Αρης: Η ενδεκάδα εναντίον του Βόλου και τα αποκαλυπτήρια για Λούμορ

Αρης: Η ενδεκάδα εναντίον του Βόλου και τα αποκαλυπτήρια για Λούμορ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρης: Η ενδεκάδα εναντίον του Βόλου και τα αποκαλυπτήρια για Λούμορ

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού στον Λούμορ στον φιλικό αγώνα (20:00) με τον Βόλο στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Χουάν Ιτούρμπε.

Η φιλική αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς αποτελεί την πρόβα τζενεράλε του Άρη ενόψει της πρεμιέρας της Interwetten Superleague – εφόσον ασφαλώς ξεκινήσει το Πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο – αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τις επιλογές του Άκη Μάντζιου στο αρχικό σχήμα. Φαμπιάνο και Μπεναλουάν είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο, ενώ ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη θα πραγματοποιήσει ο Λούμορ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δείχνοντας ότι σκαρφάλωσε αρκετά επίπεδα ετοιμότητας, ο Μπαντού Εντιαγέ είναι στο αρχικό σχήμα και στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Λούκας Σάσα. Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο και Ματέο Γκρασία είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο Δημήτρης Μάνος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος Ντένις είναι κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα