Ούτε οι Σουηδοί δεν ξέρουν τι συμβαίνει με τον Μπρόρσον

Ούτε οι Σουηδοί δεν ξέρουν τι συμβαίνει με τον Μπρόρσον

Ούτε οι Σουηδοί δεν ξέρουν τι συμβαίνει με τον Μπρόρσον

bet365

Οι Σουηδοί διατηρούν ανοιχτό το ζήτημα του Φραντζ Μπρόρσον, αλλά ο Άρης έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών καθώς δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία συζήτησης με οικονομική βάση τα 600.000 ευρώ.

Ακόμη και η σουηδικός Τύπος δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με την περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ενώ προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι ήταν εκτός ομάδας στα πρόσφατα παιχνίδια με τη Ρέιντζερς στην προκριματική φάση του Champions League. Δημοσίευμα της «expressen» στάθηκε στον αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει τόσο ο Άρης όσο και η Αλ Μπαίν, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της Μάλμε. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Άντερσον, κάθε άλλο παρά έθεσε θέμα Μπρόρσον, σημείωσε μάλιστα ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Γκέντεμποργκ.

Επί της ουσίας, δεν είναι ξεκάθαρο αν οι εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού σχετίζονται με τις συζητήσεις που είχε η πλευρά του με τον Άρη. Μέχρι στιγμής στη Μάλμε δεν έχουν αποφασίσει για το αν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν, δείχνουν ότι δεν θα προχωρήσουν στην παραμικρή ενέργεια πριν τους αγώνες των Play Offs του Champions League, καθώς επίσης και ότι αυτή η υπόθεση σχετίζεται με την αντίστοιχη του Ανέλ Αχμέντζοντζιτς.

Πρόκειται για τον 22χρονο Σουηδό στόπερ με ρίζες από τη Βοσνία ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Αταλάντα και μάλιστα η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Προφανώς, η Μάλμε δεν θέλει να «αδειάσει» στο κέντρο της άμυνας κι αυτός είναι ο λόγος που «πάγωσε» την όποια συζήτηση για τον Μπρόρσον. Βέβαια, ο Άρης ούτως ή άλλως δεν είχε την παραμικρή διάθεση διαπραγμάτευσης στην οικονομική βάση των 600.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα