Παναιτωλικός – Αναγέννηση Άρτας 3-0 (vid)

Gazzetta team
Παναιτωλικός – Αναγέννηση Άρτας 3-0 (vid)

bet365

Χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου με τον Παναιτωλικό να παίρνει μια χαλαρή φιλική νίκη με 3-0 επί της Αναγέννησης Άρτας.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε την Αναγέννηση Αρτας σε φιλική αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις του Emileon, με τον τεχνικό των «καναρινιών» Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής στις ρεζέρβες.

Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε σε μια χαλαρή νίκη με 3-0, με τους Καρέλη και Μόρσεϊ να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και τον Καββαδία να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Μελίσσα στο τέρμα, τους Βργκοτς και Μπακαδήμα στο κέντρο της άμυνας και τους Στ. Μπελεβώνη και Χουχούμη στα πλάγια της αμυντικής γραμμής. Σκιαδάς και Φυτόπουλος ξεκίνησαν στον χώρο του κέντρου με τον Μπαρμπόσα μπροστά τους. Μόρσεϊ και Χρ. Μπελεβώνης ήταν στα άκρα και ο Καρέλης στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο 8' όταν έφυγε στο τρανζίσιον και ο Καρέλης σε κενή εστία σκόραρε για το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Μόρσεϊ με μια ωραία ενέργεια, ντρίμπλαρε τον αντίπαλό του και τελείωσε όμορφα με πλασέ τη φάση για να γράψει το 2-0.

Το τελικό 3-0 για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 75' όταν ο Ντουάρτε έβγαλε την μπαλιά στον Βέργο από την αριστερή πλευρά και ο τελευταίος πάσαρε στον Καββαδά για να σημειώσει από κοντά το τρίτο γκολ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Βργκοτς (46’ Μαλής), Μπακαδήμας (46’ Καββαδίας), Μπελεβώνης Στ., Χουχούμης (46’ Περέιρα), Σκιαδάς, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα (46’ Ντουάρτε), Μόρσεϊ (59’ Σκόνδρας), Καρέλης (46’ Βέργος)

Αναγέννηση Αρτας: Αθανασόπουλος, Σχισμένος, Παπαρούνης, Ντεμόρα, Γούλας, Γρηγορίου, Κωστάκης, Παπακίτσος, Κράμπης, Μισιούδης, Μαργώνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα