Στο κανάλι του Παναιτωλικού το φιλικό με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Στο κανάλι του Παναιτωλικού το φιλικό με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την Κυριακή (8/8) ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της αγρινιώτικης ομάδας στο You Tube.

Συγκεκριμένα το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Emileon στις 19:30 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το κανάλι του Παναιτωλικού στο YouTube θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναιτωλικού:

«Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 19.30 η ομάδα μας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Παναιτωλικού ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Emileon, κεκλεισμένων των θυρών βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι φίλοι του Παναιτωλικού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube και τηλεοπτικά από το περιφερειακό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV ζωντανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα