«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ρόντινεϊ» (vid)

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ρόντινεϊ» (vid)

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ρόντινεϊ» (vid)

bet365

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η ΑΕΚ έχει κινηθεί για τον 29χρονο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο.

Μία από τις θέσεις που επιβάλλεται να ενισχυθεί η ΑΕΚ είναι και αυτή του δεξιού μπακ και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ρόντινεϊ της Φλαμένγκο.

Όπως υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε, η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον 29χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να τον ικανοποίησε οικονομικά, γι' αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρoσφορά στη Φλαμένγκο από την πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Ο Ρόντινεϊ, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ιντερνασιονάλ, δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φλαμένγκο ως τον Δεκέμβρη του 2022 και ο βραζιλιάνικος σύλλογος φέρεται πρόθυμος να διαπραγματευτεί μια πώλησή του, αλλά δεν επιθυμεί να τον αφήσει να φύγει ελεύθερο.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί έναν δεξιό μπακ με επιθετικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα την περσινή σεζόν σε 17 συμμετοχές με Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ έβγαλε επτά ασίστ, σκοράροντας και δύο τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα