Επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Αστέρα και άνετη νίκη επί του Ιωνικού (vid)

Επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Αστέρα και άνετη νίκη επί του Ιωνικού (vid)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Ιωνικού με 4-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο από το πρώτο μέρος, οι Αρκάδες έφτασαν εύκολα στην επικράτηση επί του Ιωνικού στη φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Τρίπολη. Μπενίτο και Ριέρα χρίστηκαν σκόρερς για τον Αστέρα στο πρώτο μέρος, ενώ στο τέλος άλλα δύο γκολ από τους Κρέσπι και Τιλίκα διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Έτσι ξεκίνησαν Ράσταβατς και Σπανός

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε με το κλασικό 4-2-3-1 του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Παπαδόπουλος στο τέρμα, Ατιένθα και Αντζουλάς στο κέντρο της άμυνας και Ρούμπεν Γκαρσία και Τασουλής οι δύο πλάγιοι μπακ. Σανταφέ και Κανελλόπουλος ήταν το δίδυμο στο κέντρο, ο Καπίγια στο δεξί άκρο, ο Σίτο στο αριστερό και ο Ριέρα «δεκάρι» πίσω από τον προωθημένο Μπενίτο. Με ανάλογο σχηματισμό ξεκίνησε και ο Δημήτρης Σπανός το ματς για τον Ιωνικό. Ο Χουτεσιώτης ήταν στο τέρμα, Βαλεριάνος και Ντελγκάδο αριστερά και δεξιά στην αμυντική γραμμή, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτελούσαν οι Βαφέας και Σάντσες. Ντάλσιο και Πογοσιάν ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ, ο Άοσμαν ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Ματσούκας στο δεξί και ο Μπουένο πίσω από τον Ιατρούδη που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Τα ηνία ο Αστέρας και 2-0 στο ημίχρονο

Ο Αστέρας ήταν αυτός που πήρε από νωρίς τα ηνία του ματς, κυκλοφορώντας την μπάλα και προσπαθώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Από την άλλη ο Ιωνικός δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Η πίεση των Αρκάδων έφερε το 1-0 στο 24' όταν ο Ριέρα εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ιωνικού και τροφοδότησε τον Μπενίτο, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα με προβολή.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αστέρας σκόραρε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι. Σανταφέ και Ριέρα συνεργάστηκαν με τον πρώτο να ανατρέπεται από τον Άοσμαν. Ο Ριέρα ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Χουτεσίωτη και έγραψε το 2-0, με τους Αρκάδες να φτάνουν ως το τέλος του ημιχρόνου δύο φορές και σε ένα τρίτο τέρμα.

Στο τέλος με άλλα δύο γκολ οι Αρκάδες έφτασαν σε περίπατο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι δύο ομάδες άλλαξαν σχεδόν όλη την ενδεκάδα τους, κάτι που όπως ήταν φυσιολογικό επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα. Η πρώτη τελική για τον Ιωνικό ήρθε στο 66' με κεφαλιά του Μάναλη, η οποία ωστόσο δεν ανησύχησε τον Τσιφτσή που είχε περάσει στην εστία για τους Αρκάδες.

Από το 80' και μετά ο Αστέρας δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες με τον Σονί, τον Τιλίκα και τον Κρέσπι και τελικά βρήκε άλλα δύο τέρματα. Με τον Κρέσπι στο 87' να πλασάρει εύστοχα, και τον Τιλίκα στο 94' να διαμορφώνει το τελικό 4-0 με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Ατιένθα, Αντζουλάς, Τασουλής, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Καπίγια, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Σάντσες, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μπουένο, Αοσμάν, Ιατρούδης

*Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες άλλαξαν όλη την ενδεκάδα τους

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα