Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Είσοδος στο «Κολοκοτρώνης» μόνο για τους κατόχους διαρκείας

Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Είσοδος στο «Κολοκοτρώνης» μόνο για τους κατόχους διαρκείας

bet365

Αυτήν την Κυριακή στο Κολοκοτρώνης, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ιωνικό στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας. Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από τις εξέδρες το ματς.

Ο κόσμος του Αστέρα Τρίπολης θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις εξέδρες του Κολοκοτρώνης, για το φιλικό με τον Ιωνικό. Αυτήν τη δυνατότητα βέβαια θα την έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι έχουν στα χέρια τους τη σχετική διαπίστευση (κυρίως δημοσιογράφοι).

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δικαίωμα εισόδου στο φιλικό προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Διαβάστε αναλυτικά:

- Τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο διαρκείας πατώντας ΕΔΩ

- Τι ισχύει για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 πατώντας ΕΔΩ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα ισχύσουν αποκλειστικά δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

Με βάση την ΚΥΑ, δικαίωμα διαπίστευσης δημοσιογράφου ή φωτογράφου θα έχουν:

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, το οποίο είναι σε ισχύ.

Όσοι δεν ανήκουν σε μια από τις δύο αυτές κατηγορίες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

Οσοι επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το αργότερο έως το Σάββατο (31/07). Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος ή φωτογράφος θα επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό τεστ εργαστηριακού ελέγχου και θα γίνεται η ταυτοποίηση του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Η χρήση μάσκας εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι για όλους υποχρεωτική!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα