Βελτιωμένος, αλλά προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη ο Ατρόμητος (vid)

Βελτιωμένος, αλλά προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη ο Ατρόμητος (vid)

Βελτιωμένος, αλλά προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Οι Περιστεριώτες έχασαν (2-1) από τη Λεβάντε, ωστόσο παρουσίασαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά τους παιχνίδια

Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του επί ισπανικού εδάφους ήταν απόψε (27/7) ο Ατρόμητος παρά τις απουσίες που τον ταλαιπωρούσαν (Γκαλβάο, Χατζηισαϊας), ωστόσο έχασε από τη Λεβάντε με 2-1 σε νέο του τεστ προετοιμασίας. Οπου ο Κουλούρης σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο Περιστέρι, έστω και ανεπίσημο,σε ένα παιχνίδι όμως που η ομάδα «προδόθηκε» από τα λάθη στην άμυνά της.


Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Βασιλαντωνόπουλο, Στρούγγη, Μαυρομάτη, Αθανασίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάλομον, Νάτσο στον άξονα, τους Μπεντινέλι, Κλωναρίδη στα άκρα και τον Μουνίθ πίσω από τον Κουλούρη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέζο στο 36', ο 25χρονος στράικερ ισοφάρισε στο 55', όμως ο Ποστίγκο στο 69' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τη Λεβάντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ο Καρτάλης.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα