ΠΑΟΚ: Η Αλ Σαμπάμπ θέλει τον Ντούγκλας Αουγκούστο σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

ΠΑΟΚ: Η Αλ Σαμπάμπ θέλει τον Ντούγκλας Αουγκούστο σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

Βασίλης Τεμπέλης
ΠΑΟΚ: Η Αλ Σαμπάμπ θέλει τον Ντούγκλας Αουγκούστο σύμφωνα με τους Σαουδάραβες

bet365

Η Αλ Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται σύμφωνα με τοπικά media για τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αουγκούστο.

Η μεταγραφική επικαιρότητα του ΠΑΟΚ έχει έντονο άρωμα Σαουδικής Αραβίας και στο κάδρο δεν βρίσκεται μόνον ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος είναι κοντά στο ν' αφήσει την Αλ Χιλάλ για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με το «Saudi Sky Sports» η Αλ Σαμπάμπ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο των Κυπελλούχων Ελλάδας, Ντούγκλας Αουγκούστο. Μάλιστα στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ήδη υπάρχουν επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σεμπά, αλλά και ο πρώην των Ίντερ και Σεβίλλης, Έβερ Μπανέγα, εξετάζει παράλληλα και την περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου της Ιντερνασιονάλ, Εντενίλσον.

Το γεγονός ότι η Αλ Σαμπάμπ εξετάζει δύο Βραζιλιάνους για την ενίσχυσή της δεν είναι τυχαίο. Προπονητής της είναι ο συμπατριώτης τους, Πέρικλες Σαμούσκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα