ΠΑΟΚ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ! (vid)

ΠΑΟΚ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ! (vid)

ΠΑΟΚ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ! (vid)

bet365

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την Αλ Χιλάλ, μάλιστα στη Σαουδική Αραβία ορισμένοι αποχαιρετούν τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, που αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ!

Ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα του Ριάντ. Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από τη Σαουδική Αραβία έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την αποζημίωση του Τζιοβίνκο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, με την ομάδα της Αλ Χιλάλ να επιθυμεί τη λύση της συνεργασίας, καθώς είναι σε φάση ανανέωσης του ρόστερ της.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες μεταξύ των δύο πλευρών κι αν όντως επαληθευτούν οι τελευταίες πληροφορίες. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται αυτό το διάστημα η Αλ Χιλάλ, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στη λύση της συνεργασίας.

Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα video (όχι σε επίσημο λογαριασμό της ομάδας) που αποχαιρετάει τον Ιταλό σούπερ σταρ μετά από 2,5 χρόνια από την Αλ Χιλάλ.

Η υπόθεση και η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση-βόμβα που ετοιμάζει να ρίξει ο ΠΑΟΚ παραμένει δύσκολη και ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη της.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που το κασέ του ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η διαφαινόμενη, για κάποιους οριστική, αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ έχει ανοίξει την όρεξη των συμπατριωτών του, με την να προστίθεται στις ομάδες που θέλουν να ανοίξουν την πόρτα του επαναπατρισμού στον 34χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή.Ουντινέζε

Πάντως, όπως χαρακτηριστικά γράφουν οι Ιταλοί, «ο Τζιοβίνκο έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, όχι όμως στην Ιταλία, αλλά στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».

Για να δούμε αν θα δικαιωθούν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα