«Κρούση του Ολυμπιακού για τον μπακ - χαφ Ρέτσα»

«Κρούση του Ολυμπιακού για τον μπακ - χαφ Ρέτσα»

«Κρούση του Ολυμπιακού για τον μπακ - χαφ Ρέτσα»

bet365

Πολωνικό ρεπορτάζ παρουσιάζει τον Ολυμπιακό μες στους ενδιαφερόμενους για τον Πολωνό διεθνή που ανήκει στην Αταλάντα.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αρκάντιους Ρέτσα. Παίκτη που παίζει κυρίως έξω αριστερά στον άξονα αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ και ως αριστερός εξτρέμ. Διεθνής με την Εθνική Πολωνίας τον οποίο θέλουν αρκετές ομάδες από τη Γαλλία (όπως η Στρασμπούρ) και όχι μόνο. Για αυτόν υπάρχουν και ομάδες από την Ιταλία αλλά και η Σάλτσμπουργκ.

Σύμφωνα με το πολωνικό portal SportoweFakty και τον δημοσιογράφο Πιοτρ Κοζμίνσκι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κρούση για τον παίκτη. Μάλιστα εμφανίζεται να έχει πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Ο Ρέτσα έχει συμβόλαιο έως το 2022, η Αταλάντα θα ήθελε να τον πουλήσει με ένα ποσό 4 με 5 εκατ. ευρώ και πέρυσι είχε σεζόν με 31 αγώνες στην Κροτόνε και 2 γκολ αλλά και 7 ασίστ. Τα τελευταία χρονικά ρεπορτάζ στην Ιταλία ήθελαν τον παίκτη πάντως να κλείνει στη Σπέτσια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα