«Last dance» στο Απελντοορν για τον ΠΑΟΚ (pics & vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Έπεσε η αυλαία των προπονήσεων του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn της Ολλανδίας. Την Κυριακή το φιλικό στο Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ και τη Δευτέρα επιστροφή στην Ελλάδα.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το προπονητικό κέντρο του Apeldoorn που τον φιλοξένησε το φετινό καλοκαίρι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων».

Η αυλαία έπεσε με μια τελευταία προπόνηση η οποία ήταν γεμάτη από τακτική, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης 90 λεπτών και όχι 120' όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί, κόντρα στη Φέγενορντ, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσία των Κυπελλούχων Ελλάδας στην Ολλανδία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ενδεκάδες με φόντο το φιλικό στο «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ αύριο το μεσημέρι (15:30-ΠΑΟΚ TV), κάτι που σημαίνει ότι και πάλι θα δούμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν το απόγευμα στην τελευταία προπόνηση, η πρώτη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Σβαμπ, Εσίτι, A. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Τζόλη και Ολιβέιρα.

Στη δεύτερη ενδεκάδα θα δούμε τους: Πασχαλάκη, Τέιλορ, Μιχάι, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Βρακά, Μουργκ και Κούτσια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδειξαν στους παίκτες αυτά που θέλουν να δουν στο χορτάρι από αυτούς με έμφαση τους αυτοματισμούς αλλά και τις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ οι Ίνγκασον και Αουγκούστο συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ο Βιεϊρίνια «εκτέλεσε» τον Πασχαλάκη

Μετά το τέλος της προπόνησης αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παρέμειναν στο γήπεδο και εξασκήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ απέναντι στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Εκείνος που τον νίκησε ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος με μία αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον Έλληνα τερματοφύλακα και το πανηγύρισε δεόντος…