ΑΕΚ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική πώληση των διαρκείας

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική πώληση των διαρκείας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική πώληση των διαρκείας

bet365

Έπειτα και από τον έκδοση της ΚΥΑ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκίνησε την ηλεκτρονική διάθεση των διαρκείας μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Όπως τονίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σήμερα (21/7) και αύριο (22/7) αυτή η διαδικασία θα αφορά μόνο τις ανανεώσεις (την Πέμπτη 22/7 είναι συγκεκριμένα η τελευταία μέρα των ανανεώσεων) και από τη Δευτέρα (26/7) θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική πώληση για όλους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά την εναρμόνιση με τη νεοεκδοθείσα ΚΥΑ η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι λειτουργεί και πάλι η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, μέσω του επίσημου site της ομάδας μας στη διεύθυνση www.aekfc.gr

H διαδικασία της ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, περιλαμβάνει και το στάδιο της υπογραφής της υπεύθυνης δήλωσης, μέσω της οποίας ο φίλαθλος αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζει πως για την είσοδό του στο γήπεδο οφείλει να φέρει, αλλά και να θέτει οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Σήμερα και αύριο (οπότε και λήγει το δικαίωμα των παλαιών κατόχων για να διατηρήσουν τις θέσεις τους στο ΟΑΚΑ) η ηλεκτρονική διεύθυνση λειτουργεί ΜΟΝΟ για τις ανανεώσεις των διαρκείας των κατόχων της περιόδου 2019-20.

Από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, οπότε διατίθενται όλες οι ελεύθερες θέσεις, ξεκινάει κανονικά η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, όπως ίσχυε κάθε χρόνο.

Η διεύθυνση για την ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίοδο 2021-22 είναι η ακόλουθη:

https://www.ticketmaster.gr/aek

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22!

Πλησιάζει η ημέρα που -με απόλυτο σεβασμό στις υγιειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας- θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα