Ιωνικός: Νέα καρεκλάκια και απολύμανση στο γήπεδο της Νεάπολης (pics)

Ιωνικός: Νέα καρεκλάκια και απολύμανση στο γήπεδο της Νεάπολης (pics)

bet365

Οι άνθρωποι του Ιωνικού προχωρούν στις απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νεάπολης ενώ έγινε κι η απαραίτητα απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Ο Ιωνικός, ο οποίος χτυπήθηκε όσο λίγες ομάδες από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει η ομάδα από τη Δράμα όπου είχε πάει για προετοιμασία προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απολύμανση των χώρων του γηπέδου της Νεάπολης. Μάλιστα, μπήκαν και νέα καρεκλάκια στις εξέδρες.

Η ενημέρωση για τα καρεκλάκια:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νεάπολης και ήδη έχουν τοποθετηθεί τα καρεκλάκια στις θύρες που απαιτούνταν.

Το επόμενο διάστημα, οι εργασίες θα επεκταθούν σε όλους τους τομείς, με την τοποθέτηση στεγάστρου, τουρνικέ, καμερών ασφαλείας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και λοιπές βελτιωτικές εργασίες-παρεμβάσεις, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου η ομάδα μας, από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2021/2022, να έχει έτοιμη την φυσική της έδρα και δύναμη της.

Και για την απολύμανση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγείας του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρουσμάτων, ενημερώνει πως έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο, δύο φορές απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης και σε όλον τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό. Παράλληλα, προγραμματίζονται και διενεργούνται ανά γκρουπ, οι προβλεπόμενοι έλεγχοι με τεστ Covid-19, προκειμένου η ομάδα μας να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με ασφάλεια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα