Νέα παράταση από CAS στην απόφαση για Ντουρμισάι

Νέα παράταση από CAS στην απόφαση για Ντουρμισάι

Νέα παράταση από CAS στην απόφαση για Ντουρμισάι

bet365

Το CAS ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Άρης ότι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο και θα αποφασίσει επί της προσφυγής των «κίτρινων» έως τις 13 Αυγούστου.

Νέα παράταση έδωσε το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο στην απόφασή του επί της προσφυγής (κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA) που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης έπειτα από την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους. Η απόφαση του CAS αναμενόταν πριν τις 15 Ιουλίου, η συγκεκριμένη ημερομηνία παρήλθε και σήμερα (19/7) ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Άρης ότι θα αποφασίσει έως τις 13 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι (τουλάχιστον) η τρίτη παράταση που δίνει το CAS για να αποφανθεί επί της συγκεκριμένης υπόθεσης. Αρχικά αναμενόταν να το κάνει στα τέλη του Απρίλη, στη συνέχεια ορίστηκε ως ημερομηνία η 15 του Μάη, ακολούθως δόθηκε νέα προθεσμία έως τα τέλη του Ιούνη και μετά η 15η του Ιούλη. Το ουσιαστικό για τον Άρη είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην πραγματοποίηση μεταγραφών και φυσικά στη δημιουργία ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED