Συνεχίζουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται οι «μικροί» του ΠΑΟΚ (vids)

Συνεχίζουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται οι «μικροί» του ΠΑΟΚ (vids)

Συνεχίζουν να μαθαίνουν και να βελτιώνονται οι «μικροί» του ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν εξειδικευμένα στο κομμάτι της ατομικής βελτίωσης των ποδοσφαιριστών υπό την επίβλεψη του Πάολο Καστορίνα, στενού συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι ειδικοί του χώρου λένε πως σε περιόδους προετοιμασίας, όπως αυτή που βιώνουν οι «ασπρόμαυροι» αυτό το διάστημα στο Apeldoorn της Ολλανδίας, ο κάθε ποδοσφαιριστής «ανάλογα την ηλικία του και τις ανάγκες του βελτιώνει την τεχνική́, την τακτική, τον συντονισμό́, την αντίληψη, την ταχύτητα αντίδρασης, την ευστοχία, την συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, το ποδοσφαιρικό́ στυλ».

Οι «μικροί του ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν το ταλέντο και την ποιότητα, όμως γνωρίζουν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε ατομικό επίπεδο. Γι’ αυτό και δουλεύουν πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, μετά το τέλος των προπονήσεων.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μπορεί να διαθέτει ένα θαυματουργό αριστερό πόδι, ωστόσο ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει με το δεξί πόδι προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερος.

Ο «Βενιαμίν» της φετινής προετοιμασίας, Γιώργος Κούτσιας, είναι ένα τεράστιο ταλέντο με χαρακτηριστικά που δύσκολα συναντάς σ’ έναν επιθετικό της ηλικίας του. Κι όμως, δεν είναι σ’ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού το ίδιο καλός, όπως για παράδειγμα στην υποδοχή της μπάλας με πλάτη, το ξεμαρκάρισμα μετά την πρώτη πάσα.

Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπει να μπουν στο ρεπερτόριο του μικρού γι’ αυτό και δουλεύει πάνω σ’ αυτά υπό την επίβλεψη του Πάολο Καστορίνα, που προστέθηκε στο τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ως προπονητής ατομικής βελτίωσης.

Λίγο αργότερα σειρά πήρε και ο Χρήστος Τζόλης, που επίσης δούλεψε πάνω στα τελειώματα των φάσεων και τον τρόπο που πρέπει να τοποθετεί το σώμα του και στο πως πρέπει να κινείται πάνω στο χορτάρι, με ή χωρίς την μπάλα.

Το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης, γίνεται κυκλικά για όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες τους και την τακτική τους συμπεριφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα