«Στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Γαλανόπουλος»

«Στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Γαλανόπουλος»

bet365

Οι Τούρκοι φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Κώστα Γαλανόπουλο, λέγοντας πως η Φενέρμπαχτσε παρακολουθεί την περίπτωση του Έλληνα μέσου.

Οι Τούρκοι κοιτάζουν πολύ συχνά προς την Ελλάδα έχοντας εκφράσει ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές της Super League. Πριν από μερικούς μήνες είχαν τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε είχε στο στόχαστρό της τον Κώστα Γαλανόπουλος της ΑΕΚ.

Στα «κίτρινα καναρίνια», ανήκει ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έκανε πέρυσι μια εξαιρετική χρονιά στη γείτονα χώρα. Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «fotomac.com», τονίζει ότι η Φενέρ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Γαλανόπουλου.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Βίτορ Περέιρα είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για τις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας και ανάμεσα στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι ο 23χρονος μέσος της Ένωσης.

«Ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, ο οποίος παίζει για την ΑΕΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα , μπήκε στο ραντάρ της Φενερμπαχτσέ . Σκόραρε 5 φορές και μοίρασε 1 ασίστ σε 27 παιχνίδια με την ΑΕΚ την περασμένη σεζόν. Ο 23χρονος παίκτης μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στο κέντρο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα