Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μανιάτογλου: «Μέχρι την επόμενη φορά» (pic)

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Μανιάτογλου: «Μέχρι την επόμενη φορά» (pic)

bet365

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, καθώς πλέον θα εργάζεται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα.

Ο επί σειρά ετών προπονητής και μεταφραστής του ΠΑΟΚ, με Σάντος, Φερέιρα και Γκαρσία, επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο δούλεψε για τρεις σεζόν.

Με ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης, για την ευκαιρία που του δόθηκε να αποτελέσει ξανά μέλος των «ασπρόμαυρων», ο Αλέξανδρος Μανιάτογλου αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Το δεύτερο μου ταξίδι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του πριν λίγες ημέρες. Ένιωσα ισχυρά συναισθήματα αυτές τις δύο ημέρες αλλά δύο εξ αυτών ξεχωρίζουν οπωσδήποτε: Περηφάνεια και Ευγνωμοσύνη. Ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που είχα να γίνω μέλο της οικογένειας του ΠΑΟΚ ξανά και Περηφάνεια επειδή βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα επιτυχώς στην πρόκληση. Έζησα πολλές στιγμές μεγάλης έντασης και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν η πιο έντονη εξ αυτών. Δύο χρόνια με στιγμές τεράστιας χαράς, μαζί με άλλες λυπηρές στιγμές, όπως γίνεται πάντα στη ζωή. Αποχωρώ καλύτερος ως άνρθωπος και ως προπονητής, με πολλές περισσότερες εμπειρίες και αυτές θα με καθοδηγήσουν στα επόμενα βήματα της καριέρας μου. Εκ μέρους μου, έκανα όσα περνούσαν από το χέρι μου γι ανα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ό,τι ήταν εφικτό, δεδομένων των συνθηκών.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΠΑΟΚ που έδειξε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου και ένα ακόμα μεγαλύτερο σε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα. Πολλοί εξ αυτών θα παραμείνουν φίλοι μου!

Η ζωή είναι γεμάτη από κύκλους. Αυτός έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει, γεμάτος νέες προκλήσεις και φιλοδοξίες. Οπότε, για την ώρα, απλά θα πώ... μέχρι την επόμενη φορά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα