Ολιβέιρα: «Λουτσέσκου, ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ολιβέιρα: «Λουτσέσκου, ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (vid)

 Ολιβέιρα: «Λουτσέσκου, ο σημαντικότερος λόγος που ήρθα στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος επιθετικός στάθηκε στην παρουσία του Ρουμάνου κόουτς στον πάγκο του «Δικεφάλου»

Παίκτης του ΠΑΟΚ έγινε ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Πορτογάλος φορ μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του. Οπου και στάθηκε στην παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της. «Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, καθώς κι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να προπονούμαι, να παίζω και να γνωρίζω όλους τους νέους μου συμπαίκτες, φυσικά και τον προπονητή με τον οποίο έχω ήδη μιλήσει, αλλά θα ήθελα να τον γνωρίσω και από κοντά. Τα πρώτα συναισθήματα, λοιπόν, είναι χαρά και ενθουσιασμός», σχολίασε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε αν τα προηγούμενα χρόνια με την ΑΕΚ, είδαμε τον πραγματικό Ολιβέιρα. «Θα έλεγα ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια στιγμή αντιμετώπισα κάποιους μικροτραυματισμούς αλλά γενικά εξελίχθηκε όμορφα. Η δεύτερη σεζόν δεν ήταν πολύ καλή. Νομίζω ότι δεν πλησίασα καν τις πραγματικές μου δυνατότητες. Ξέρω τους λόγους που συνέβη αυτό, αλλά δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να βρίσκει δικαιολογίες. Μένω, λοιπόν στο γεγονός ότι η πρώτη μου σεζόν ήταν υπέροχη και η δεύτερη όχι στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ να φτάσω».


Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ σχολίασε πως «πιστεύω ότι ο προπονητής έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τον τρόπο που σκέφτεται, για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του και για πολλά ακόμη πράγματα συνειδητοποίησα ότι ήταν για εμένα μια μεγάλη ευκαιρία να έρθω εδώ. Επίσης, ο ίδιος ο σύλλογος, που ξέρω ότι είναι ισχυρός και πάντα αγωνίζεται για τη νίκη και για να κερδίζει τίτλους ήταν δύο από τους κυριότερους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα