Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για την καθυστέρηση στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για την καθυστέρηση στον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Η εξήγηση για την καθυστέρηση στον Βοτανικό

bet365

To Mou για τις υπογραφές των διμερών συμβάσεων για την Διπλή Ανάπλαση πήρε τρίμηνη παράταση λόγω του νέου νόμου και των εκλογών του Ερασιτέχνη.

Μόνο όποιος δεν έχει ζήσει ούτε μια ημέρα στην Ελλάδα θα περίμενε να τηρηθεί κατά γράμμα το χρονοδιάγραμμα για το MoU του Βοτανικού, το οποίο εξέπνευσε στις 30 Ιουνίου. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για την Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού έδωσαν παράταση στο MoU μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ώστε μέχρι εκείνο το διάστημα να έχουν υπάρξει συμφωνίες και υπογραφές για τις διμερείς συμβάσεις.

Ποιοι είναι, όμως, οι λόγοι της αναμενόμενης αυτής καθυστέρησης, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα το πρότζεκτ; Η απόφαση να υπάρξει απόλυτη θωράκιση του πρότζεκτ μέσα από την διάταξη στον νέο αθλητικό νόμο, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, αποτέλεσε έναν παράγοντα που έπαιξε ρόλο στην συγκεκριμένη καθυστέρηση, η οποία επαναλαμβάνουμε είναι απόλυτα λογική στην χώρα της απόλυτης γραφειοκρατίας.

Το δημόσιο, ο Δήμος της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός(ΠΑΕ και ΑΟ) και οι τράπεζες ήθελαν να είναι απόλυτα κατοχυρωμένοι σε νομικό επίπεδο, πριν πέσουν οι υπογραφές στις μεταξύ τους συμφωνίες.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την κρίσιμη ψηφοφορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Χωρίς την συγκατάθεση των μελών του συλλόγου, η διοίκηση του Α.Ο δεν θέλει να προχωρήσει στην διαδικασία της επικύρωσης των συμφωνιών και η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα