Για προσωπικούς λόγους θέλει να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό

Για προσωπικούς λόγους θέλει να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό

Για προσωπικούς λόγους θέλει να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ισπανός εξτρέμ θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και η απόφαση φυγής από τον Παναθηναϊκό, δεν αφορά ούτε την ομάδα αλλά ούτε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αϊτόρ είναι εδώ και καιρός φευγάτος από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι διαταθειμένος να του δώσει την ευκαιρία του. Εξάλλου, ο Ισπανός εξτρέμ προερχόταν από μια εξαιρετική διετία στην Ολλανδία με την φανέλα της Τβέντε και διαθέτει την ποιότητα να βοηθήσει το «τριφύλλι». Στην πρώτη του χρονιά με την πράσινη φανέλα είχε μόνο εκλάμψεις και όχι διάρκεια, δεν πήρε συνεχόμενες συμμετοχές ως βασικός, σε ένα σύνολο που δεν πήρε τίποτα από τους προπονητές του. Σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αξία της προσαρμογής βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό επίπεδο και πολλές φορές ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ. Ο Αϊτόρ ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών εκείνων που διδάσκουν σε έναν σύλλογο το πόσο σημαντικό είναι να διαθέτει τις δομές και την οργάνωση για να βοηθά τον άνθρωπο πίσω από τον ποδοσφαιριστή. Ο 25χρονος άσος δεν προσαρμόστηκε στην Αθήνα, δεν κατάφερε να νιώσει άνετα στο νέο περιβάλλον και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει.

Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο, ούτε με τον νέο προπονητή. Έχει να κάνει με την ανάγκη που νιώθει, ιδανικά να επιστρέψει στην Ισπανία. Για αυτό και ο εκπρόσωπός του βρίσκεται στην Αθήνα, για να βρεθεί σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό για την αποδέσμευσή του. Σε πρώτη φάση, το «τριφύλλι» δεν συζητά να τον αφήσει ελεύθερο(αυτό θέλει η πλευρά του παίκτη με ένα ποσοστό μεταπώλησης 25%) και περιμένει να έρθουν προτάσεις που θα το ικανοποιούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα