«Η ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Σέλτικ για τον Εντσάμ»

«Η ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Σέλτικ για τον Εντσάμ»

«Η ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Σέλτικ για τον Εντσάμ»

bet365

Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους η ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Σέλτικ για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ.

Μπορεί την Τρίτη (29/06) η ΑΕΚ να διέψευσε ότι ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ αλλά σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Σκωτία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «thescottishsun.co.uk», η Ένωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Σέλτικ για την απόκτηση του Γάλλου μέσου και όπως τονίζεται στο δημοσίευμα προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τους Κέλτες, ώστε ο Εντσάμ να ντυθεί τελικά στα «κιτρινόμαυρα».

«Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ολιβιέ Εντσάμ της Σέλτικ. Οι Ελληνες απέσυραν το ενδιαφέρον τους μετά την πληροφόρηση ότι η Σέλτικ θα ενεργοποιήσει την οψιόν του Γάλλου και θα τον κρατήσει για ακόμα έναν χρόνο.

Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, με την προϋπόθεση ότι θα έμενε ελεύθερος.

Αρχισαν να εξετάζουν άλλους στόχους αλλά τώρα φαίνεται πως προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία με την Σέλτικ για τον ποδοσφαιριστή που το 2017 κόστισε 4,5 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα