Οι Σέρβοι ξαναγράφουν για ενδιαφέρουν του Άρη για τον Μίλαν Πάβκοβ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σερβικό δημοσίευμα ανασύρει στην επιφάνεια ενδιαφέρον του Άρη για τον Μίλαν Πάβκοβ, του 27χρονου σέντερ φορ του Ερυθρού Αστέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον ποδοσφαιριστή αν και η αλήθεια είναι ότι φιλοξενούνται αντικρουόμενες πληροφορίες στα σερβικά ΜΜΕ. Σύγκλιση ρεπορτάζ υπάρχει στο ενδιαφέρον της Ραπίντ Βιέννης για τον 27χρονο επιθετικό αλλά και την απαίτηση (τουλάχιστον) 1.5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα για την παραχώρηση του παίκτη καθώς το 40% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Νις.

Υπάρχουν ρεπορτάζ τα οποία αναφέρουν ότι scout της Ραπίντ θα παρακολουθήσει τους φιλικούς αγώνες του Ερυθρού Αστέρα κόντρα σε Άρη και Στούρμ Γκρατς και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα κατατεθεί επίσημη πρόταση και άλλα ρεπορτάζ γράφουν ότι Άρης και Στουρμ Γκρατς επίσης ενδιαφέρονται για τον αθλητή. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι γράφουν για ενδιαφέρον του Άρη για τον Μίλαν Πάβκοβ. Το ίδιο είχε σημειωθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο.