Άρης: Οι Σέρβοι γράφουν για ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ

Άρης: Οι Σέρβοι γράφουν για ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ

Gazzetta team
Άρης: Οι Σέρβοι γράφουν για ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ

bet365

Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 26χρονο επιθετικό Μίλαν Πάβκοβ, εμπλέκουν και τον Αστέρα Τρίπολης αλλά τουλάχιστον οι Θεσσαλονικείς δεν επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «maxbetsports.rs», οι «κίτρινοι» κατέθεσαν ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ ο οποίος ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνεται δε ότι και ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε να μάθει τα δεδομένα της περίπτωσης του Σέρβου επιθετικού. Ο Πάβκοβ έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν (2017-19) όπου σε 60 αγώνες σημείωσε 35 γκολ, αλλά τόσο η περσινή χρονιά όσο και η φετινή δεν είναι το ίδιο παραγωγικές. Πέρυσι περιορίστηκε στα δέκα τέρματα σε σύνολο 33 αγώνων, φέτος χρησιμοποιήθηκε σε δέκα αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) και σημείωσε δύο τέρματα. Ο Άρης δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Μίλαν Πάβκοβ ο οποίος αγωνίστηκε μία φορά με την Εθνική Σερβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα