Τέιλορ: «Να συνεχίσω την κληρονομιά των Μάτος και Λίνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

Τέιλορ: «Να συνεχίσω την κληρονομιά των Μάτος και Λίνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

Τέιλορ: «Να συνεχίσω την κληρονομιά των Μάτος και Λίνο στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Λούκας Τέιλορ ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα», πήρε τη φανέλα με το Νο 13 στην πλάτη και μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

Ο Λούκας Τέιλορ έκανε ποδαρικό στις μεταγραφές αυτού του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, επέλεξε το… γούρικο «13» για τη φανέλα του και συστήθηκε στον κόσμο του «Δικεφάλου»: «Γεια σας, χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω. Είμαι ο Λούκας Τέιλορ, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ…».

Ο 22ος Βραζιλιάνος στην ιστορία του ΠΑΟΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τα όνειρα που έχει ερχόμενος να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στον Λέο Μάτος και τον Λίνο και υποσχέθηκε τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα σου;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που είδα να έχουν στείλει τις καλύτερες ευχές στο instagram, είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσαν. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, η πόλη είναι όμορφη, ο Σύλλογος είναι σπουδαίος, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πολύ καλές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως ποδοσφαιριστή στο γήπεδο;

«Είμαι ένας δυνατός παίκτης. Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η ταχύτητα, αλλά θεωρώ πως είμαι έξυπνος παίκτης επίσης. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα, είμαι επιθετικός παίκτης, αλλά παίζω καλά και στην άμυνα επίσης.

Για το αν έχει έξτρα πίεση εξαιτίας πως τα δύο καλύτερα μπακ στην ιστορία του ήταν Βραζιλιάνοι και πως θα είναι ο 22ος Βραζιλιάνος που θα παίξει στον ΠΑΟΚ:

«Έχω μάθει γι’ αυτό. Ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά εδώ».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να κάνω το καλύτερο. Θέλω να κερδίσουμε πρωταθλήματα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κερδίσουμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και εμένα προσωπικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα