Ο Κούντε κάνει έξτρα πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος (pics)

Ο Κούντε κάνει έξτρα πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κούντε κάνει έξτρα πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος (pics)

bet365

Ο Καμερουνέζος χαφ δουλεύει με έξτρα πρόγραμμα στην Αυστρία έτσι ώστε να πιάσει τα απαιτούμενα επίπεδα ετοιμότητας.

Ο Πιέρ Κούντε - και όχι Κουντέ τελικώς καθώς διευκρινίστηκε ότι γράφεται και προφέρεται Κούντε - το τελευταίο διάστημα ήταν εν αναμονή της νέας του ομάδας (προτού δηλαδή κλείσει από τον Ολυμπιακό στη Μάιντς), οπότε δεν ήταν και σε ένα επίπεδο φουλ προπονήσεων εάν εξαιρέσει κανείς τις υποχρεώσεις στην Εθνική της πατρίδας του.

Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού πήρε χρόνο στο φιλικό ματς με τη Κρασνοντάρ. Ανεπίσημα ήταν η πρώτη συμμετοχή του όπου είχε το κλέψιμο και την πάσα στον Ελ Αραμπί στη φάση του γκολ του Σουρλή.

Ο 25χρονος μέσος είναι πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε ό,τι αφορά στα επίπεδα φυσικής κατάστασης (κάτι λογικό). Οπότε τη Δευτέρα έκανε έξτρα πρόγραμμα και δούλεψε μαζί με τον γυμναστή Μουρίκη. Ο στόχος είναι μέσα από τις επιπρόσθετες ασκήσεις να πιάσει το προσδοκώμενο επίπεδο στη φυσική κατάσταση. Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης το επεδίωκε αυτό.

Κούντε

Κούντε

Κούντε νέο

Κούντε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα