ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Γκαβορί για το αριστερό μπακ!

ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Γκαβορί για το αριστερό μπακ!

ΑΕΚ: Στη λίστα και ο Γκαβορί για το αριστερό μπακ!

bet365

Η περίπτωση του Γάλλου αριστερού μπακ της Σταντάρ Λιέγης έχει προταθεί στην Α.Ε.Κ. και εξετάζεται τη στιγμή που παίζει πάντα και εκείνη του Μπαρέκα για τη θέση.

Η ενίσχυση στα άκρα της αμυντικής γραμμής έχει έρθει στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να καταρτίζουν την λίστα με τα ονόματα, που μπορούν να απασχολήσουν την Ένωση.

Το όνομα του Αντόνιο Μπαρέκα έχει πέσει στο τραπέζι για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, ενώ οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν και ακόμα μια περίπτωση για την συγκεκριμένη θέση. Αυτή του Νικολά Γκαβορί.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στη λίστα αλλά στην ΑΕΚ θέλουν και επιμένουν για κάτι καλύτερο από τις διαθέσιμες περιπτώσεις.

Ο 26χρονος Γάλλος αριστερός μπακ ανήκει από το 2019 στη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία έχει καταγράψει 84 συμμετοχές, 2 γκολ και 14 ασίστ στο σύνολο. Πέρυσι πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν με 48 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 6 ήταν στους ομίλους του Europa League, με 2 γκολ και 11 ασίστ.

Η Σταντάρ Λιέγης τον απέκτησε πριν από δύο χρόνια από την Ουτρέχτη, βγάζοντας 3,1 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Κλερμόν, Ουτρέχτη και AS Béziers, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο με τα μικρά τμήματα της εθνικής Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα