Παναθηναϊκός: Γέμισε ξανά το Κορωπί

Παναθηναϊκός: Γέμισε ξανά το Κορωπί

Παναθηναϊκός: Γέμισε ξανά το Κορωπί

bet365

Και ... πίσω στη δουλειά! Το Κορωπί γέμισε ξανά με ζωή καθώς το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ Covid, ενώ, το απόγευμα θα υπάρξει γνωριμία με τον νέο κόουτς και το επιτελείο του.

Το «τριφύλλι» ξεκουράστηκε και από το πρωί της Δευτέρας άπαντες πλέον πιάνουν και πάλι δουλειά.

Σε νέα εποχή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου, οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω την πικρία της αδυναμίας να βρεθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν και θέτουν νέους στόχους.

Το πρωί της Δευτέρας άπαντες μαζί με τους δανεικούς (Εμμανουηλίδης, Περέα, Σέχου, Κολοβός και Θεοχάρης) ήταν παρόντες, ενώ, την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα έκανε και ο Γιάννης Κώτσιρας.

Υποβλήθηκαν σε τεστ Covid και το απόγευμα τις 19:00 θα υπάρξει πλέον η πρώτη επαφή με τον νέο προπονητή του συλλόγου και το επιτελείο του.

  • Στην Ολλανδία από τις 18/7

Υπενθυμίζεται πως μετά το πρώτο, μικρό στάδιο προετοιμασίας στο Κορωπί, η ομάδα στις 18/7 θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου μέσω του Ντίσελντορφ θα φτάσει στο Χορστ, εκεί όπου κατά το παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές ο ΠΑΟΚ.

Πριν από την αναχώρηση θα έχει διεξαχθεί ένα φιλικό με ομάδα μικρής δυναμικότητας για ξεμούδιασμα, στην Ολλανδία θα γίνουν τρία φιλικά και άλλα τρία έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη βάση του, που τοποθετείται την 1η Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα