Ο Άρης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χόρχε Κορέα (vid)

Ο Άρης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χόρχε Κορέα (vid)

Ο Άρης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χόρχε Κορέα (vid)

bet365

Ο 28χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, Χόρχε Κορέα, είναι στη λίστα των παικτών που θέλει ο Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

Ο Χόρχε Κορέα είναι ο βασικός στόχος του Άρη για τη μεσοεπιθετική γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του για συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον δύο χρόνων. Οι «κίτρινοι» πρόκριναν την περίπτωση του Αργεντίνου καθώς αν και αριστεροπόδαρος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ενώ έχει την ικανότητα να παίξει τόσο στην αριστερή όσο και πίσω από τον σέντερ φορ. Ο 28χρονος μέσος προέρχεται από μια τετραετία στη Μαρίτιμο όπου αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια, μέτρησε δέκα γκολ και έξι ασίστ.

Προηγήθηκε η πολυετής παρουσίας του στη Βέλεζ στην οποία ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιριστή και παράλληλα έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας μέτρησε 64 παιχνίδια και σημείωσε εννιά γκολ. Το κύριο χαρακτηριστικό του Κορέα είναι το ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην καριέρα του χρησιμοποιήθηκε 32 φορές ως επιτελικός μέσος, 23 ως δεξι χαφ και 22 ως αριστερό χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα