Βόλος: Προχωράει και για Ρινέρ στο κέντρο της άμυνας

Βόλος: Προχωράει και για Ρινέρ στο κέντρο της άμυνας

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Προχωράει και για Ρινέρ στο κέντρο της άμυνας

bet365

Εκτός από τον Φράνκο Ρομέρο, ο Βόλος προχωράει ακόμα μια περίπτωση στόπερ, φτάνοντας σε συμφωνία με τον 25χρονο Ελβετοπερουβιανό Ζαν-Πιέρ Ρινέρ της Κάντιθ.

Μια δυνατή τετράδα στόπερ θέλουν να συνθέσουν στον Βόλο τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Βολιώτες είχαν στο ρόστερ τους τον Φάουστο Γκρίλο, ανακοίνωσαν τον Λεβέντ Γκιουλέν και έχουν δώσει τα χέρια με τον 26χρονο Ουρουγουανό στόπερ, Φράνκο Ρομέρο.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες προχώρησαν ακόμα μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού, φτάνοντας σε συμφωνία και με τον 25χρονο Ελβετοπερουβιανό Ζαν-Πιέρ Ρινέρ που ανήκει στην Κάντιθ και τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού σε Καρταγένα και Έμεν.

Ο Ρινέρ έχει ύψος 1,88μ. και πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ. Τη φετινή σεζόν μέτρησε επτά συμμετοχές με την Καρταγένα και δύο με την Έμεν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γκρασχόπερς και Σαφχάουζεν, ενώ έχει παίξει στις μικρές Εθνικές και του Περού και της Ελβετίας.

Ο σύλλογος της Μαγνησίας προχωράει λοιπόν τόσο την περίπτωση του Ρομέρο, όσο και αυτή του Ρινέρ και ο στόχος είναι να ολοκληρώσει και τις δύο μεταγραφές, ενισχύοντας συνολικά με τρεις νέες προσθήκες το κέντρο της αμυντικής του γραμμής, παρότι ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε την απόκτηση δύο παικτών για τη θέση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα