Οι παίκτες που μπορεί να αποτελέσουν εκπλήξεις στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Οι παίκτες που μπορεί να αποτελέσουν εκπλήξεις στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Οι παίκτες που μπορεί να αποτελέσουν εκπλήξεις στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

bet365

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση υπέρ τους στην προετοιμασία του συλλόγου.

Δεν είναι και λίγα τα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν διαφορά ή να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις εν μέσω της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε να βρούμε παίκτες που ήταν ήδη στο ρόστερ ή και περιπτώσεις δανεικών που επανήλθαν.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Κρίνστινσον. Ο Ισλανδός πορτιέρε έχει και ποιότητα και εμπειρία και όποτε χρειάστηκε την προηγούμενη περίοδο στον Ολυμπιακό απέδωσε και προσέφερε. Με μία φουλ προετοιμασία μπορεί να δώσει παραπάνω πράγματα.

Υπάρχει ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ που αποκτήθηκε με εισήγηση του Μοντέστο και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στο 2ο μισό της περασμένης περιόδου. Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να πιστεύουν πολύ τον παίκτη αυτόν και ο Λαλά έχει την ευκαιρία του να ανεβάσει ξανά τις... μετοχές του εντός του Ολυμπιακού.

Μετά είναι ο στόπερ Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο παίκτης που την περασμένη σεζόν με την Παρτιζάν είχε 29 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ και σε μία θέση που θα χρειαστεί έξτρα βοήθειες ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στην επίθεση είναι οι Τσούμιτς και Βρουσάι. Ο 2ος ένας Έλληνας διεθνής ακραίος που πέρυσι πρόλαβε να παρουσιάσει καλά δείγματα γραφής αλλά είχε ατυχία με τον τραυματισμό του. Ο Βρουσάι με φουλ προετοιμασία μπορεί να αποτελέσει μία καλή λύση καθώς είναι παίκτης που έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι του και επίσης σκοράρει και βγάζει ασίστ. Ο δε Τσούμιτς είχε αποκτηθεί ως ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης αλλά πρέπει να το αποδείξει και στις προπονήσεις και τα φιλικά σε αυτό το διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα