Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει στον προγραμματισμό η απόκτηση αριστερού μπακ

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει στον προγραμματισμό η απόκτηση αριστερού μπακ

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει στον προγραμματισμό η απόκτηση αριστερού μπακ

bet365

Παρά τις προτάσεις των μάνατζερ, ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή δεν ασχολείται με την απόκτηση αριστερού μπακ.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι είναι γνωστές. Το κενό στην θέση του δεξιού μπακ καλύφθηκε άμεσα με την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα ενώ στο «τριφύλλι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπερβάσεις στην μεταγραφή του αμυντικού μέσου και εκείνη του ενός εξτρέμ. Από κει και πέρα, το «τριφύλλι» θα ψάξει στην αγορά για τουλάχιστον έναν στόπερ, ακόμη έναν εξτρέμ και φορ αν προκύψει πώληση του Μακέντα ή του Καρλίτος.

Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν, οι προτάσεις από τους μάνατζερ είναι δεκάδες καθημερινά και όλες οι περιπτώσεις «φιλτράρονται» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους άμεσους συνεργάτες του. Ανάμεσα στις εκατοντάδες πλέον περιπτώσεις προτεινόμενων είναι και παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μεταξύ άλλων, προτάθηκε και ο Αλέξανδρος Κατράνης.

Αυτή την στιγμή, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει στον προγραμματισμό του, την απόκτηση παίκτη σε αυτή την θέση. Ο Σέρβος προπονητής θεωρεί πως είναι καλυμμένος με το δίδυμο Χουάνκαρ-Χατζηθεοδωρίδης και τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αν ο έμπειρος κόουτς διαφοροποιήσει την αρχική του άποψη για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα