Δεοντολογίας: «Λύγισε» ο Δανιήλ που κατηγορείται για εμπλοκή σε εκλογές ΕΠΣ

Δεοντολογίας: «Λύγισε» ο Δανιήλ που κατηγορείται για εμπλοκή σε εκλογές ΕΠΣ

Δεοντολογίας: «Λύγισε» ο Δανιήλ που κατηγορείται για εμπλοκή σε εκλογές ΕΠΣ

bet365

Ο Άγγελος Δανιήλ λύγισε και κόντεψε να βάλει τα κλάματα στην απολογία του στην εκδίκαση της Δεοντολογίας για τη φερόμενη εμπλοκή του σε 3 εκλογές.

Η κατάθεσή του:

Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας και μέλος Ε.Ε. της ΕΠΟ / κατηγορούμενος για εμπλοκή σε τρεις εκλογές ΕΠΣ): Δεν ήμουν στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Θεωρώ σωστό και έντιμο να μην πηγαίνεις σε εκλογές άλλων. Θα ήμουν πολύ ηλίθιος να είμαι σε Γ.Σ. συναδέλφων. Απορώ με τον κ. Λαγούδη το τι είπε. Τον πήρα τηλέφωνο. Μου απάντησε ότι ήμουν. Και του λεώ πως ήμουν όταν ήμουν σε καφέ στην Πάτρα εκείνη την ώρα.

Βέβαια στις εκλογές στην ΕΠΟ τον έχω στηρίξει τον κ. Παπαχρήστο. Το χωριό μου είχε στηρίξει τον κ. Λαγούδη. Εγώ το 2017 ήμουν στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ. Ο κ. Παλάσκας είχε πει ότι άκουσε ότι ήμουν στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Δεν ήμουν πουθενά. Όλα ξεκινούν από τον βασικό μάρτυρα, τον κ. Κούγια, που δεν είναι εδώ. Έχει περάσει από όλα τα άρματα. Επειδή τώρα είναι στο άρμα που είναι θεωρεί ότι είμαστε αντίπαλοί του. Ο κ. Ντάσιος εκφράζει προσωπική τοποθέτηση. Ως ΕΠΣ Αχαϊας ποτέ δεν είπαμε με ανακοίνωση ότι στηρίζουμε την τάδε Ένωση.

Ο κ. Ντάσιος πήγε στην Καρδίτσα ως εκπρόσωπος σωματείου. Δεν μπορεί να εκλεγεί σε Δ.Σ. αλλά ως απλό μέλος μπορεί να εκπροσωπεί ένα άλλο σωματείο. Βεβαίως τον ξέρω τον κ. Παπαδόπουλο. Δεν ξέρω εάν είχε πάει στην Καρδίτσα. Στις εκλογές της Αχαϊας είχε έρθει. Για την ΕΠΣ Αχαϊας ο κ. Παπαδόπουλος κατάγεται από την περιοχή του Διακοφτού και από εκεί είχε γνωριμία. Με τον κ. Ντάσιο είχε σχέση και είχαν κάποιες συνεργασίες. Με τον κ. Μπαλαφούτη ξεκινήσαμε μαζί αλλά μετά διάλεξε άλλη παράταξη. Δεν μπορώ καταλάβω ότι περιγράφεται. Ήρθε μετά τις εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος. Κάποιον άλλον λόγο θα είχε. Έχω τρία πρακτικά. Θα σας τα καταθέσω όλα. Είμαι λογιστής. Έχω λογιστικό γραφείο. Είμαι τώρα σε άλλη υπόθεση που με έχει ο κ. Κούγιας μάρτυρα υπεράσπισης.

Εδώ και μήνες με έχουν βγάλει ότι είμαι σε εγκληματική οργάνωση και έχω λεωφορείο με μπράβους. Εχω μάθει να σέβομαι. Το παιδί μου δίνει Πανελλήνιες και κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο. Πως θα μου τη δώσει κανείς αυτή την προστασία. Πως σπιλώνουν υπολήψεις και ανθρώπους; Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά γιατί κάποιοι λειτουργούν έτσι. Επτά μήνες με αυτά που τράβηξα. Συγγνώμη για τον τόνο που είχα (που λύγισε και... έσπασε η φωνή του).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα