Εκνευρισμός στον Άρη για τη νέα καταγγελία από τον Πορτίγια

Εκνευρισμός στον Άρη για τη νέα καταγγελία από τον Πορτίγια

Εκνευρισμός στον Άρη για τη νέα καταγγελία από τον Πορτίγια

bet365

Ο Κριστιάν Πορτίγια προχώρησε σε νέα καταγγελία κατά της ΠΑΕ Άρης για καθυστερημένη καταβολής δόσης και η FIFA του επιδίκασε πέναλτι 50.000 ευρώ!

Σε ενέργειες που φανερώνουν εκδικητικότητα προχώρησε ο Κριστιάν Πορτίγια κατά της ΠΑΕ Άρης με τελευταία την καταγγελία στην οποία προχώρησε στην καταβολή της προτελευταίας δόσης του διακανονισμού. Σύμφωνα με όσα διέρρευσε η «κίτρινη» ΠΑΕ, στον Ισπανό καταβλήθηκε η δόση με καθυστέρηση λίγων ημερών, αυτό εκμεταλλεύτηκε και προχώρησε σε καταγγελία στη FIFA η οποία του επιδίκασε ποσό 50.000 ευρώ, βάσει του συμφωνητικού μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Πορτίγια θα κοστίσει στον Άρη πάνω από 450.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα