Ο Γούτας δεν είχε ούτε ένα επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν θα παίξει ούτε στην ΑΕΚ

Ο Γούτας δεν είχε ούτε ένα επίσημο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν θα παίξει ούτε στην ΑΕΚ

bet365

Ο 27χρονος στόπερ για δεύτερη φορά στην καριέρα του έφτασε κοντά στο να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα, όμως ούτε τώρα θα το καταφέρει.

Ο Δημήτρης Γούτας - που έφυγε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο - κατάφερε να φτιάξει πάλι το όνομά του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους Περιστεριώτες αλλά και φτάσει στο σημείο να συμφωνήσει με την ΑΕΚ όμως εν τέλει δεν πήρε το τελικό... χρίσμα για να φορέσει τη φανέλα της και να παίξει με τα χρώματά της. Για τον έμπειρο πια μπακ είναι η δεύτερη στιγμή στην καριέρα του που δεν καταφέρνει να πάρει ούτε έναν επίσημο αγώνα με μεγάλο σύλλογο.

Η προηγούμενη φορά για τον Γούτα - των 34 αγώνων πέρυσι με 4 γκολ στην ομάδα του Περιστερίου - ήταν προφανώς με τον Ολυμπιακό. Εκεί βέβαια πήρε μέρος σε προετοιμασία, φόρεσε τη φανέλα, έπαιξε και σε φιλικά όπως με τη Βάκερ το 2016 αλλά και πάλι συμμετοχή σε επίσημο αγώνα δεν έκανε.

Στον Ολυμπιακό πρωτοπήγε το 2015. Ωστόσο την πρώτη του χρονιά όπως είχε τονίσει και ο ίδιος είχε το πρόβλημα με τους κοιλιακούς του, έκανε επέμβαση και όλο αυτό τον άφησε πίσω. Το 2ο καλοκαίρι του στον Ολυμπιακό θα έκανε προετοιμασία αλλά στη συνέχεια κόπηκε και πήγε με δανεισμό στην Κόρτραϊκ.

Ο ίδιος μιλώντας στο ΦΩΣ είχε πει για εκείνο το διάστημα: «Ναι, είχα πρόβλημα με τους κοιλιακούς, έκανα χειρουργείο εν μέσω προετοιμασίας και μου πήρε ένα μήνα αυτό. Ίσως το χειρουργείο με άφησε πίσω. Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό και δεν μπορεί να σε περιμένει. Το δεύτερο καλοκαίρι όμως που έκανα πάλι προετοιμασία με τον Ολυμπιακό πίστευα ότι άξιζα ευκαιρίες. Τα είχα πάει καλά. Δεν περίμενα να με κόψει ο Βίκτορ. Δεν κρατάω κακία». Και όλα αυτά ενώ τη χρονιά που τον έκλεισε ο Ολυμπιακός είχε και κρούση από την Άντερλεχτ. Φαίνεται πως η ποδοσφαιρική μοίρα δεν ήθελε ούτε να παίξει σε επίσημο αγώνα στον Ολυμπιακό αλλά ούτε και στην ΑΕΚ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα