Την Πέμπτη η συζήτηση για τη ψήφιση του αθλητικού Νομοσχεδίου

Την Πέμπτη η συζήτηση για τη ψήφιση του αθλητικού Νομοσχεδίου

bet365

Το πρωί της Πέμπτης θα αρχίσει στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του αθλητικού σχεδίου Νόμου.

Στις 10:00 αύριο Πέμπτη, 17 Ιουνίου, θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του αθλητικού σχεδίου Νόμου. Ειδικότερα του Νομοσχεδίου με την ονομασία «Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με Ολιστική μελέτη FIFA - UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής Νομοθεσίας».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED