Οι Σα, Τικίνιο και Φαμπιάνο υπήρξαν συμπαίκτες και πρωταθλητές στην Πόρτο (vids)

Οι Σα, Τικίνιο και Φαμπιάνο υπήρξαν συμπαίκτες και πρωταθλητές στην Πόρτο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Σα, Τικίνιο και Φαμπιάνο υπήρξαν συμπαίκτες και πρωταθλητές στην Πόρτο (vids)

bet365

Οι δύο γκολκίπερ έχουν συνυπάρξει με τον Τικίνιο στην Πόρτο τη σεζόν 2017-2018 έχοντας μάλιστα σηκώσει τότε το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ήταν η σεζόν όπου η Πόρτο είχε στο ρόστερ της και τον Ίκιερ Κασίγιας.

Στο δυναμικό της πανίσχυρης ομάδας της Πορτογαλίας όμως ήταν και ο Ζοσέ Σα, ο βασικός κίπερ του Ολυμπιακού που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουλβς, όπως και ο Φαμπιάνο, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε της Ομόνοιας, που έχει κινηθεί να κλείσει ο πειραϊκός σύλλογος.

Ένα ρόστερ στο οποίο ανήκε και ο άλλοτε Ερυθρόλευκος Ιβάν Μαρκάνο καθώς και οι Πασιένσια και Ερνάνι που επίσης είχαν θητεία στο Λιμάνι (ο Ερνανι ήταν και περίπτωση που είχε συζητηθεί για να γυρίσει στον Ολυμπιακό) αλλά και ο νυν φορ των Πειραιωτών, Τικίνιο Σοάρες. Ο Σα με τον Φαμπιάνο λοιπόν ήταν συμπαίκτες στην Πόρτο.

Εκείνη τη χρονιά ο Σα είχε 21 αγώνες με την Πόρτο. Ο Φαμπιάνο από την άλλη είχε μόλις μία συμμετοχή. Βέβαια εκείνη τη χρονιά ο ύψους 1.97 μέτρων Βραζιλιάνος πορτιέρε είχε θέματα τραυματισμών και ετοιμότητας. Εάν θέλουμε και να κάνουμε και άλλη σύνδεση με τον Ολυμπιακό ο Φαμπιάνο είχε 24 ματς με προπονητή τον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει πάρει νταμπλ στους Ερυθρόλευκους. Ο Ζοσέ Σα πάντως από πλευράς συνεργασίας με προπονητές με τον Πέδρο Μαρτίνς έχει στο σύνολο τους περισσότερους αγώνες απ' όλους: 135 τον αριθμό έχοντας δουλέψει μαζί του και στην Πορτογαλία και φυσικά στον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο από την άλλη εκείνη την περίοδο είχε 34 αγώνες με 11 γκολ. Επίσης είχε και 7 ασίστ. Σε μία χρονιά που ο ίδιος αλλά και οι Σα και Φαμπιάνο αναδείχθηκαν πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα