Με απουσίες η πρώτη του Άρη, θετικός στον COVID 19 ο Λούκας Σάσα

Με απουσίες η πρώτη του Άρη, θετικός στον COVID 19 ο Λούκας Σάσα

Με απουσίες η πρώτη του Άρη, θετικός στον COVID 19 ο Λούκας Σάσα

bet365

Με τέσσερις απουσίες άρχισε την προετοιμασία ο Άρης, μέσα στις οποίες είναι και ο Λούκας Σάσα καθώς παρέμεινε στη Βραζιλία λόγω του ότι βρέθηκε θετικός στον COVID 19.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο του Άρη, σαφέστατα όμως το ότι βρέθηκε θετικός στον ιό σημαίνει ότι θα χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας. Απόντες από τη πρώτη προπόνηση ήταν και οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ροζ οι οποίοι αναμένονται αύριο (16/6) στη Θεσσαλονίκη, ενώ μία ημέρα αργότερα αναμένεται ο Χαβιέρ Ματίγια. Το πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έως την Παρασκευή (18/6) καθώς στη συνέχεια η αποστολή θα εγκατασταθεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας για να ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Άκης Μάντζιος και Αγησίλαος Τουμαζάτος

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές επισημαίνοντάς τους ότι… «ακολουθεί μια ακόμη απαιτητική χρονιά, με υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η περσινή σεζόν ήταν μια καλή παρακαταθήκη, αλλά την νέα σεζόν έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με θα καταφέρουμε» και ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς.

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε στους παίκτες ότι «η διοίκηση εργάζεται καθημερινά για να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται ώστε να δουλεύετε σε ιδανικές συνθήκες. Το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσετε κι άλλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα της ομάδας και κατ’ επέκταση της δουλειάς σας. Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του κλαμπ είναι να προχωρήσει φέτος στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θέλουμε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να πάμε ακόμη ψηλότερα».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα