Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των φιλικών στην Αυστρία (pic)

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των φιλικών στην Αυστρία (pic)

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των φιλικών στην Αυστρία (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις μέρες και τις ώρες των φιλικών αγώνων που θα δώσει επί αυστριακού εδάφους, κατά την προετοιμασία του ενόψει της νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας καθώς σε περίπου 10 ημέρες θα μεταβούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο και θα δώσουν κι έξι φιλικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Την δεύτερη μέρα θα κοντράρει τις δυνάμεις του με την Βολφσμπέργκερ, την πέμπτη του περσινού αυστριακού πρωταθλήματος και μία μέρα αργότερα, με τη ρωσική Κράσνονταρ.

Στις 29 Ιουνίου οι πρωταθλητές Ελλάδος θα τεθούν αντιμέτωποι με την Σάλτσμπουργκ και στις 30/6 θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στις 2 Ιουλίου θα κοντραριστούν με τη ρωσική Ούφα, ενώ το τελευταίο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα το δώσουν στις 3 Ιουλίου με την Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη,

Ολα τα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα