Εντείνονται οι επαφές Ολυμπιακού για Φαμπιάνο (vid)

Εντείνονται οι επαφές Ολυμπιακού για Φαμπιάνο (vid)

Εντείνονται οι επαφές Ολυμπιακού για Φαμπιάνο (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις συζητήσεις του για να κλείσει τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ την ώρα που θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι φεύγει ο Σα. Των Δημήτρη Τομαρά και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, αποτελεί βασικό στόχο των Πειραιωτών για αντί-Σα.

Έχει λοιπόν σημασία να δούμε το τι ισχύει σε αυτή τη φάση. Σε τι σημείο είναι η υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με την πλευρά του Φαμπιάνο και η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά.

Αναμένεται δε να ενταθούν οι επαφές των δύο πλευρών μες στις προσεχείς ημέρες. Ο Φαμπιάνο είχε συμφωνήσει προφορικά με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο όμως το... μπάσιμο του Ολυμπιακού αναμφίβολα αλλάζει την κατάσταση ή μπορεί να την αλλάξει. Ο ύψους 1.97 μέτρων γκολκίπερ των Κυπρίων με θητεία και στην Πόρτο είχε πέρυσι 43 αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα