Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αλεξανδρόπουλος

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Υπογράφει ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος το πρωί της Τρίτης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από την συμφωνία που επιτεύχθηκε πριν από καιρό.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και τα επόμενα χρόνια τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στο δυναμικό του, έχοντας αποφασίσει να στηριχθεί σ' εκείνον για το μέλλον και έχοντας αντιληφθεί πόσα περιθώρια βελτίωσης έχει αυτό το παιδί ώστε να κουβαλήσει το βάρος στο χώρο του κέντρου.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός για την παραμονή του στο «τριφύλλι», ήθελε να μάθει για το πρότζεκτ και για τον ρόλο που θα έχει σε αυτό κι αφού σιγουρεύτηκε, δεν είχε κανένα πρόβλημα να συμφωνήσει με τους «πράσινους» για να συνεχίσει να είναι μέλος του Παναθηναϊκού.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια τριών ετών, μέχρι και το 2024.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα