Τι έχουν κάνει με Μαρτίνς οι Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Χασάν

Τι έχουν κάνει με Μαρτίνς οι Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Χασάν

Τι έχουν κάνει με Μαρτίνς οι Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Χασάν

bet365

Οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού έχουν να επιδείξει πολύ καλά επιτεύγματα κάτω από τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι αληθές πως ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει φτιάξει την καριέρα αρκετών παικτών στην προπονητική του πορεία. Παίκτες που είχε είτε στην Πορτογαλία είτε στον Ολυμπιακό. Μέσα σε αυτούς είναι και οι τρεις επιθετικοί των Πειραιωτών.

Ο Τικίνιο Σοάρες, ο Ελ Αραμπί και φυσικά ο Χασάν. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με αυτούς τους τρεις. Ο Τικίνιο ήταν εκείνος που πήρε μεταγραφή στην Πόρτο με τη συμβολή του Μαρτίνς ενώ ο Ελ Αραμπί έκανε τις καλύτερες χρονιές του στην Ευρώπη. Ο δε Χασάν και στην Πορτογαλία είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και στον Ολυμπιακό πήρε μεταγραφή και έχει βάλει αρκετά σημαντικά γκολ.

Ο 30χρονος Τικίνιο με τη φανέλα της Γκιμαράες και κάτω από τις προπονητικές εντολές του Μαρτίνς είχε 21 ματς με 8 γκολ και 2 ασίστ. Ο Αχμέντ Χασάν με τον Μαρτίνς είχε 127 αγώνες σε Ολυμπιακό και Πορτογαλία με 54 γκολ αλλά και 12 ασίστ.

Ο Ελ Αραμπί από την άλλη έχει 100 αγώνες με τον Μαρτίνς προπονητή. Σε αυτούς σκόραρε 55 φορές στο σύνολο και είχε και 15 ασίστ. Με άλλα λόγια και οι τρεις αυτοί επιθετικοί έχουν κάνει πολύ καλές σεζόν με τον Ίβηρα κόουτς στο πλευρό τους. Αυτό δείχνει και το πόσο έχουν βοηθηθεί από αυτόν αλλά και το πόσο τον βοήθησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αριθμοί των τριών με Μαρτίνς:

  • Τικίνιο: Σε 21 αγώνες 8 γκολ και 2 ασίστ
  • Ελ Αραμπί: Σε 100 αγώνες 55 γκολ και 15 ασίστ
  • Χασάν: Σε 127 αγώνες 54 γκολ και 12 ασίστ


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα