«Κλείνει» το πλάνο προετοιμασίας του Άρη

«Κλείνει» το πλάνο προετοιμασίας του Άρη

«Κλείνει» το πλάνο προετοιμασίας του Άρη

bet365

Τελευταίο… ξεκούραστο Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται για τους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς την Τρίτη (15/6) άπαντες θα πρέπει να είναι στο «Δασυγένειο» για την έναρξη της προετοιμασίας.

Το πλάνο των «κίτρινων» προβλέπει να γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο «Δασυγένειο» Αθλητικό Κέντρο την ερχόμενη Τρίτη (15/6), ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της… «Μέχρι την άλλη Παρασκευή (18/06) οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο». Το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα καταλύσει για μια ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος».

Στη συνέχεια, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα γίνει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει τρία φιλικά παιχνίδια. Οι «κίτρινοι» είναι σε επαφές με τις Λοκομοτίβ Μόσχας, Αούστρια Βιέννης προς αυτήν την κατεύθυνση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλειδώσει» το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα