ΠΑΟΚ: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπογράφει συμβόλαιο ζωής» (pic)

ΠΑΟΚ: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπογράφει συμβόλαιο ζωής» (pic)

ΠΑΟΚ: «Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπογράφει συμβόλαιο ζωής» (pic)

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς απασχολεί, μετά από πολύ καιρό, έντονα και σχεδόν σε καθημερινή βάση τα σερβικά ΜΜΕ που στέκονται στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Στην Σερβία είναι περήφανοι επειδή ένα δικό τους «παιδί», ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έχει επιστρέψει στην σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το όνομά του απασχολεί για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους το κοινό.

Η… επιστροφή του «Ζίλε» οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και έρχεται η ώρα της ανταμοιβής, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ιστοσελίδα «republika.rs».

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπογράφει συμβόλαιο ζωής», είναι ο τίτλος που συνοδεύει ένα από τα πολλά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στη Σερβία αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου μεσοεπιθετικού. «Θα πρέπει να πάρει τον υψηλότατο μισθό που προβλέπεται από τον προϋπολογισμό της ομάδας του για την επόμενη σεζόν, γεγονός που θα τον καταστήσει ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια της ομάδας», προσθέτουν οι Σέρβοι, ενώ παράλληλα ισχυρίζονται πως ο Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» και τη διοίκηση να θέλει να τον επιβραβεύσει για τα 14 γκολ και τις οκτώ ασίστ σε 42 αγώνες, προσφέροντάς του ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ζίβκοβιτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο, οπότε από το φετινό καλοκαίρι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ βλέπουν ως υποχρέωση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, ώστε να μην αφήσει τη Θεσσαλονίκη τον επόμενο χρόνο ως ελεύθερος», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα