ΑΕΚ: Φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ στις 9 Ιουλίου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ στις 9 Ιουλίου

bet365

Ανακοινώθηκε ένα από τα δυνατά φιλικά τεστ που θα δώσει η Ένωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 27 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή εκτός από τα μεταγραφικά μέτωπα ασχολείται και με τις λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας. Η Ένωση στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 27 Ιουνίου ως τις 9 Ιουλίου θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου και θα δώσει πιθανότατα τέσσερα δυνατά φιλικά τεστ.

Το ένα από αυτά μάλιστα ανακοινώθηκε και θα διεξαχθεί επί βελγικού εδάφους στην τελευταία μέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι στις 9 Ιουλίου στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό της κέντρο και έπειτα η αποστολή θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα στα πλέι οφ του Europa League τον Αύγουστο του 2017, παίρνοντας την πρόκριση με 0-0 εκτός έδρας και νίκη 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν θα είναι μια από τις αντιπάλους της ομάδας μας, στα φιλικά που θα δώσει εκτός Ελλάδας στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου, στις 19.00 ώρα Ελλάδας, στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου.

Η Κλαμπ Μπριζ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού ποδοσφαίρου και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, έχοντας κατακτήσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα της χώρας της. Συνολικά μετράει 17 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα και 15 Σούπερ Καπ Βελγίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα