Ο Αναστασίου νέος προπονητής του Παναιτωλικού

Ο Αναστασίου νέος προπονητής του Παναιτωλικού

bet365

Ο 48χρονος είναι ο διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα στον «κυανοκίτρινο» πάγκο και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Στο τέλος της έφτασε από σήμερα (9/6) η αναζήτηση προπονητή στον Παναιτωλικό και νέος κόουτς της ομάδας είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Το Σάββατο (5/6) σας μεταφέραμε τη λίστα με τους 4 τεχνικούς που απασχολούσαν τα «καναρίνια», όπου και γίνονταν σχετική αναφορά στον 48χρονο, που πλέον λογίζεται ως ο διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά και ο Αναστασίου άμεσα θα μεταβεί στο Αγρίνιο για να ανακοινωθεί.

Πρόπερσι στον Ατρόμητο και με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Ρόντα, Κορτράικ, Ομόνοια, ο Αναστασίου ξεκίνησε το 2013 από τον Παναθηναϊκό, όπου τη σεζόν 2013/14 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και είναι πλέον στον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα