Ο ατζέντης του Κάτσε επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον Άρη…

Ο ατζέντης του Κάτσε επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον Άρη…

Ο ατζέντης του Κάτσε επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον Άρη…

bet365

Αρκετά σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Άρη με τον Έργκυς Κάτσε καθώς οι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Νίκος Καγιούλης, επιβεβαίωσε ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου.

Ο Έργκυς Κάτσε υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Άρη το περασμένο φθινόπωρο αλλά στη διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να βρει ρόλο αλλά και χρόνο συμμετοχής. Η απόφαση τερματισμού της συνεργασίας λήφθηκε από κοινού, αυτό επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Νίκος Καγιούλης, με δηλώσεις του στο Yellow Radio. «Ισχύει αυτό που έχει γραφτεί. Έχει γίνει μία συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε άριστη συνεργασία και σχέση και αυτήν την εβδομάδα θα λήξει κοινή συναίνεση το διαζύγιο. Είναι αυτό που θέλουμε και οι δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ομάδα για να κάνει τις επόμενες κινήσεις. Έγινε μία προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, ήταν οι συγκυρίες έτσι. Ο κορονοϊός, οι δύο τραυματισμοί, το ότι βιάστηκε να επανέλθει για να βοηθήσει την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Καγιούλης αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ποδοσφαιριστή για επιστροφή στη δράση έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει το 100%, αυτό έκανε και στον Άρη, πίεσε τον εαυτό του να επιστρέψει πιο γρήγορα και αυτό τελικά αποδείχθηκε λάθος, δεν έπρεπε να βιαστεί. Τον στεναχώρησε ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Άρη λόγω των συγκυριών που ήρθαν. Μένει αυτή η πικρία αλλά θα το ξεπεράσει όπως ξεπέρασε και άλλα πράγματα»», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα