ΠΑΟΚ: Έρχεται κι άλλη «ανάκριση» του Λουτσέσκου (vid)

ΠΑΟΚ: Έρχεται κι άλλη «ανάκριση» του Λουτσέσκου (vid)

ΠΑΟΚ: Έρχεται κι άλλη «ανάκριση» του Λουτσέσκου (vid)

bet365

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Βουκουρέστι ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο PAOK TV, σε μια συνέντευξη που θα παρουσιάσει μια άλλη πλευρά του Ρουμάνου τεχνικού.

Η συνέντευξη Τύπου της περασμένης Πέμπτης (3/6) διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα και εκεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων, ανέλυσε πολλές από τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν.

Προτού μπει στο αεροπλάνο και ταξιδέψει για το Βουκουρέστι, απ’ όπου αναμένεται να επιστρέψει γύρω στις 25 του μήνα, μίλησε και στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» (PAOK TV), σε μια διαφορετική «ανάκριση» με όχι και τόσες πολλές αναφορές στις μεταγραφές, τα συστήματα και τα πρόσωπα, αλλά σε πράγματα που αφορούν τη γενικότερη οπτική του πολυνίκη Ρουμάνου προπονητή.

Όπως χαρακτηριστικά προαναγγέλλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Οι πρώτες μέρες, η υποδοχή, τα συναισθήματα, η δουλειά που ακολουθεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο PAOK TV για την επιστροφή του. Wait for it».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα