Πρόταση του Άρη σε Οριόλ για τον διακανονισμό των 1.1 εκατ. ευρώ

Πρόταση του Άρη σε Οριόλ για τον διακανονισμό των 1.1 εκατ. ευρώ

Πρόταση του Άρη σε Οριόλ για τον διακανονισμό των 1.1 εκατ. ευρώ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Λοθάνο Οριόλ για τον διακανονισμό της οφειλής των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ και θα του προτείνει την εξόφληση (το ανώτερο) σε έξι δόσεις.

Το CAS δικαίωσε τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και επέβαλε στην ΠΑΕ Άρης να του καταβάλλει το ποσό των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ. Θυμίζουμε ότι ο Λοθάνο Οριόλ είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στους «κίτρινους» αλλά στο τέλος της πρώτης σεζόν (2010-11) αποχώρησε από την ομάδα με διακανονισμό μιας οφειλής 90.000 ευρώ απέναντί του. Οι δόσεις δεν καταβλήθηκαν, ο Ισπανός αποτάθηκε στη FIFA διεκδικώντας το σύνολο του συμβολαίου, του επιδικάστηκαν και οι τόκοι κι έτσι η τωρινή ΠΑΕ Άρης καλείται να πληρώσει το ποσό.

Βάσει της απόφασης του δικαστηρίου, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να έχει εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση διακανονισμού του ποσού και για την ακρίβεια θα προτείνουν την εξόφλησή του σε βάθος έξι μηνών. Μένει να φανεί η απάντηση του παίκτη ο οποίος προφανώς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα