Αστέρας Τρίπολης: Στόχος η δημιουργία στεγάστρου στη Θύρα 1

Αστέρας Τρίπολης: Στόχος η δημιουργία στεγάστρου στη Θύρα 1

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν στόχο να δημιουργήσουν στέγαστρο στη Θύρα 1.

Η Θύρα 1 όπου και φιλοξενεί το μεγαλύτερο όγκο οπαδών - από άποψη χωρητικότητας- θα έχει το δικό της στέγαστρο.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, η οποία θα κάνει τους φιλάθλους να νιώθουν πιο άνετοι. Όλοι ξέρουν πως ο καιρός στην Τρίπολη κάνει δύσκολη την απόφαση να πάει κάποιος στο γήπεδο, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Η εν λόγω ενέργεια έγινε γνωστή από το Δήμαρχο της Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, ο οποίος μέσω του Arcadia 93.8 είπε:

«Κάναμε μια συνάντηση με τον κ. Περιφερειάρχη και τον πρόεδρο του Αστέρα, με στόχο να στηρίξει η Περιφέρεια οικονομικά εννοείται κάποιες παρεμβάσεις στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ. Μία παρέμβαση και η πιο σημαντική είναι η δημιουργία στεγάστρου στην Θύρα 1. Είναι ένα αίτημα χρόνων του ΑΣΤΕΡΑ. Μιλάμε για τη μεγάλη κερκίδα κι ο κόσμος τους χειμερινούς μήνες που βρέχει είναι εκτεθειμένος. Νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει το στέγαστρο, είχε γίνει και μια προσπάθεια παλιότερα που δεν ολοκληρώθηκε. Υπάρχουν κάποια θέματα γραφειοκρατικά που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο κύριος Περιφερειάρχης θα υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια, γιατί όπως είπε κι ο ίδιος αναγνωρίζει την προσφορά του ΑΣΤΕΡΑ στην περιοχή μας και σε όλη την Πελοπόννησο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, το ότι ο κ. Περιφερειάρχης αναγνωρίζει τη σημαντική προσφορά του ΑΣΤΕΡΑΣ στην Πελοπόννησο».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED